Loimaan Konepiste

Meiltä löydät kattavasti raskaan kaluston varaosat ja tarvikkeet kaiken merkkisiin kuorma-autoihin, kuorma-autojen perävaunuihin ja pakettiautoihin sekä yleisimmät varaosat myös kaikkiin muihin työkoneisiin. Pystymme toimittamaan myös yleisimpiin pienkoneisiin varaosat.Olemme Lantmännen Agron virallinen varaosamyyntipiste. Kattavasti toimitamme myös muihin maatalouskoneisiin varaosia ( mm. Multiva, Potila, Tume).

Can-Am mönkijät ja niiden varusteet sekä varaosat kuuluvat valikoimiimme ja hoidamme mönkijöiden huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Myös muiden yleisimpien merkkien huollot. Myös kolari tapauksessa hoidamme arvioinnit ja korjaukset.

Edustukseemme kuuluu myös Cub Cadet ruohonleikkurit, Echo puutarhatuotteet ja moottorisahat sekä Kränzle kylmä/kuuma painepesurit. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Talhun kanssa , josta saamme yleisimmät maanrakennukseen tarvittavat koneet.

Ammattikäyttäjille kauttamme löytyy Hautala Servicen tuotevalikoima. Tuotevalikoimaan kuuluu: AS-Motor erikoiskoneet, Billy Goat imurit ja suurtehopuhaltimet, Etesia keräävät leikkurit, Grasshopper paikallaan kääntyvät suurteholeikkurit

Huollamme kaikenlaiset pienkoneet mm. ruohonleikkurit sekä mönkijät.

Toimimme valtuutettuna huoltona seuraaville merkeille: Can-Am, MTD, Echo, Cub Cadet. Huollamme myös Hautala Servicen seuraavat merkit: AS-Motor erikoiskoneet, Billy Goat imurit ja suurtehopuhaltimet, Etesia keräävät leikkurit, Grasshopper paikallaan kääntyvät suurteholeikkurit

Meillä on myös laaja varaosatoimitus verkosto ja kannattaakin kysyä varaosia kaikenlaisiin koneisiin. Huollossamme toimii jatkuvasti kouluttautuva henkilöstö, jolloin pystymme takaamaan aina nopean huoltopalvelun.

Kaikki mahdollinen myydään nopeasti, mahdoton vie hieman enemmän aikaa.

LOIMAA Avoinna
Ma – pe 9.00-17.00

Lamminkatu 35, 32200 Loimaa

TURKU Avoinna
Ma – pe 8.00-16.00

Orikedonkatu 34 20380 Turku

Uutisia

Konepiste somessa