Loimaan Konepiste

Meiltä löydät kattavasti raskaan kaluston varaosat ja tarvikkeet kaiken merkkisiin kuorma-autoihin, kuorma-autojen perävaunuihin ja pakettiautoihin sekä yleisimmät varaosat myös kaikkiin muihin työkoneisiin. Pystymme toimittamaan myös yleisimpiin pienkoneisiin varaosat.

Can-Am mönkijät ja niiden varusteet sekä varaosat kuuluvat valikoimiimme ja hoidamme mönkijöiden huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Myös muiden yleisimpien merkkien huollot.

Edustukseemme kuuluu myös Cub Cadet ruohonleikkurit, Echo puutarhatuotteet ja moottorisahat sekä Kränzle kylmä/kuuma painepesurit. Teemme myös tiivistä yhteistyötä erään , josta saamme yleisimmät maanrakennukseen tarvittavat koneet.

Huollamme kaikenlaiset pienkoneet, moottorisahat, ruohonleikkurit, raivaussahat mopot, mönkijät sekä skootterit.

Toimimme valtuutettuna huoltona seuraaville merkeille: Can-Am, MTD, Echo, Cub Cadet. Sopimushuoltoon kuuluu myös Trapper sekä TGB mönkijä huollot. Huollamme myös Hautala Servicen myymät seuraavat merkit: AS-Motor erikoiskoneet, Billy Goat imurit ja suurtehopuhaltimet, Etesia keräävät leikkurit, Grasshopper paikallaan kääntyvät suurteholeikkurit

Meillä on myös laaja varaosatoimitus verkosto ja kannattaakin kysyä varaosia kaikenlaisiin koneisiin. Huollossamme toimii jatkuvasti kouluttautuva henkilöstö, jolloin pystymme takaamaan aina nopean huoltopalvelun.

Avoinna
Ma – pe 9.00-17.00

Lamminkatu 35, 32200 Loimaa

Avoinna
Ma – pe 8.00-16.00

Orikedonkatu 34 20380 Turku

Uutisia

Konepiste somessa