Kuvaus

Ainutlaatuisella patentoidulla 5,0 Ah:n litiumioniakullamme varustettu 47 cm:n itsevetävä ruohonleikkuri EGO Power+ LM1903E-SP leikkaa jopa 800 m²:n alueen yhdellä latauksella. Sarjaan sisältyvällä pikalaturilla latausaste on 0–100 % vain 40 minuutissa. Nauti LM1903E-SP:n paremmasta ohjattavuudesta. 47 cm:n leikkuuleveyden ja halkaisijaltaan suurten pyörien ansiosta voit liikkua ahtaissa paikoissa ja päästä lähelle puita täydellisen leikkuutuloksen saamiseksi.
Akkukäyttöiset ruohonleikkurimme EGO Power+ on kehitetty helpottamaan nurmikonhoitoa huomattavasti. Tämän itsevetävän mallin ansiosta kaltevien puutarhojen hoito ei ole enää uuvuttavaa.
Polymeerinen teräkotelo takaa kevyemmän painon (25 kg ilman akkua) ja säädettävän aisan 3 korkeutta optimoivat käyttömukavuutta entisestään. Jos haluat nurmikkoon klassisen raitakuvion, tähän ruohonleikkuriin on saatavana myös takarullasarja. Se on helppo kiinnittää, ja se luo hienoja raitoja, mutta poistaa myös turvepaakkuja ja muita epätasaisuuksia. Kun olet lopettanut, voit olla varma, että tällä ruohonleikkurilla vajasi pysyy siistinä. Se voidaan helposti taittaa kokoon ja säilyttää pystyasennossa, jolloin kompastumisriski on mahdollisimman pieni.

Leikkuukorkeuden säätö: 7-portainen

Leikkuukorkeus: 2-8cm

Leikkuuleveys: 47cm

Kerääjän tilavuus: 55l

Akku: 5.0Ah + pikalaturi