Kuvaus

Vähennä melua ja huoltokustannuksia sekä päästöt nollaan käytön aikana. EGO Power+ LM2021E-SP 50 cm:n itsevetävä ruohonleikkuri sopii erinomaisesti isompiin puutarhoihin, ja saat nurmikonhoidon tehtyä nopeammin, helpommin ja tehokkaammin. Tässä ruohonleikkurissa on 5,0 Ah:n akku, joka riittää jopa 700 m²:n kokoisen alan leikkaamiseen yhdellä latauksella, ja pikalaturi, jonka avulla pääset nopeammin aloittamaan. Leikkuri on itsevetävä, joten se selviytyy rinteistä vaivattomasti. Se optimoi leikkuunopeutensa automaattisesti ja antaa bensiinikäyttöisen koneen voiman jokaisella käyttökerralla.
Terve nurmikko hyödyttää kaikkia, ja se on helppo saavuttaa monipuolisella LM2021E-SP:llä. Ainutlaatuisen kolme yhdessä -toiminnon avulla voit kerätä, silputa tai puhaltaa leikkuujätteet sivulle. Kuusi eri leikkuukorkeusasetusta antavat sinulle joustavuutta nurmikon hoitoon, jotta se näyttää raikkaalta ja elinvoimaiselta ympäri vuoden.
Tässä sähköruohonleikkurissa on vankka teräksinen teräkotelo, suuri leikkuuleveys ja 60 litran keräyssäiliö, joten se sopii erinomaisesti keskikokoisille ja suurille nurmikoille.

Leikkuukorkeuden säätö: 7-portainen

Leikkuukorkeus: 2,5-9,5cm

Leikkuuleveys: 50cm

Kerääjän tilavuus: 60l

Akku: 5.0Ah + pikalaturi